Kevyet verkkosivut

Sivuston ei aina tarvitse olla suuri kokonaisuus

Kevyet verkkosivuratkaisut palveluna

Kevyet verkkosivuratkaisut sopivat moneen tarpeeseen. Toteutamme kaikki vaihtoehdot WordPress julkaisujärjestelmällä ja Elementor Pro sisällönhallinnalla. Lopputulos on teknisesti korkealaatuinen, helposti muokattavissa ja aikaa kestävä.

Kampanjasivu

Tyypillisesti markkinoinnin ja myynnin edistämisen tarpeeseen toteutettava kampanjasivu. Sivu toimii nykyisen verkkosivun “alla” ja sinne voidaan ohjata liikennettä pääsivuilta ja markkinointikampanjoista

Näyttävä kampanjasivu

Yrityksen toiminta ja palvelut pystytään kuvaamaan yhdellä sivulla. Sivusta saadaan visuaalisesti houkutteleva yrityksen väreillä kuvilla ja videolla. Sivu toimii itsenäisenä verkkosivuna. 

…vai etsitkö kenties kevyttä verkkosivustoa yrityksellesi?

Yritys haluaa esitellä toimintaansa etusivulla, jossa yrityksen tarina, arvot, tuotenostot ja asiakasarviot ovat keskiössä. Tuotesivulla esitellään yrityksen tuotteet/palvelut sekä niiden tuottamat hyödyt loppuasiakkaalle. Yhteyssivulla esitellään yrityksen henkilöstöä ja tarjotaan erilaisia yhteydenottotapoja.

Laajat verkkosivut yritykselle

Toteutamme asiakkaillemme myös laajoja verkkosivustoja ja verkkokauppoja. Löydät esimerkkejä toteutuksistamme täältä sekä voit lukea lisää laajempien verkkosivujen palvelukuvauksesta täältä.

Oddyn caset

Pyydä ehdotus

Ota yhteyttä