Verkkosivut yritykselle projektina

Rakennamme verkkosivuja, jotka tuottavat tulosta ja luovat Suomen tyytyväisimmät asiakkaat.

Verkkosivut yritykselle - projektina

Tarjoamme verkkosivut yritykselle projektimallilla, joka on suunniteltu vastaamaan yritysten tarpeita, jotka haluavat verkkosivuratkaisun perinteisellä hinnoittelulla.

Projektimallin edut

Kertaluonteinen investointi: Maksat projektin kustannukset yhdellä kertaa, mikä tekee budjetoinnista selkeää ja ennakoitavaa.

Räätälöity ratkaisu: Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut täysin yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Täydellinen hallinta: Saat verkkosivut täysin valmiina pakettina, jonka jälkeen sivusto on kokonaan yrityksesi hallinnassa.

Verkkosivujen uusiminen - projektina

Tavoitteiden määrittely
Aloitamme projektin kartoittamalla yrityksesi tarpeet ja tavoitteet verkkosivustolle. Ymmärrämme, mitä haluat saavuttaa ja millaisia toiminnallisuuksia sivustolle tarvitaan.
Tavoitteiden määrittely
Suunnittelu
Suunnittelemme verkkosivuston ulkoasun ja rakenteen vastaamaan yrityksesi brändiä ja viestintää. Käytämme moderneja ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka tekevät sivustosta visuaalisesti houkuttelevan ja helposti navigoitavan.
Suunnittelu
Projektipäällikkö apuna ja tukena
Henkilökohtainen projektipäällikkö vastaa projektin etenemisestä ja toimii yhteyshenkilönä koko prosessin ajan. Hän varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti ja että olet aina ajan tasalla projektin edistymisestä.
Projektipäällikkö apuna ja tukena
Tekninen toteutus
Tekninen tiimimme rakentaa verkkosivut käyttäen moderneja teknologioita ja parhaita käytäntöjä. Varmistamme, että sivusto on responsiivinen, tietoturvallinen ja hakukoneoptimoitu.
Tekninen toteutus
Testaus ja julkaisu
Ennen julkaisua suoritamme kattavat testaukset varmistaaksemme, että sivusto toimii moitteettomasti eri laitteilla ja selaimilla. Julkaisemme sivuston sovitussa aikataulussa ja varmistamme, että kaikki toimii odotetusti.
Testaus ja julkaisu
Koulutus ja tuki
Tarjoamme koulutuksen sivuston käyttöön ja hallintaan, jotta voit itse tehdä tarvittavia päivityksiä ja muutoksia jatkossa. Tarjoamme myös lyhyen aikavälin tukea mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi julkaisun jälkeen.
Koulutus ja tuki
Verkkosivujen jatkokehitys
Projektimalliin ei sisälly verkkosivujen jatkokehitys, mutta tarjoamme mahdollisuuden sopia erillisestä ylläpito- ja kehityspaketista tarvittaessa. Tämä mahdollistaa verkkosivujen jatkuvan optimoinnin ja päivitykset tulevaisuudessa.
Verkkosivujen jatkokehitys

Miksi verkkosivut yritykselle projektina ja Oddyltä?

Verkkosivujen tavoite on kertoa yrityksen osaamisesta, palveluiden hyödyistä loppuasiakkaalle ja kannustaa ottamaan yhteyttä.

Suunnittelemme ja toteutamme toiveisiinne vastaavat verkkosivut pitkällä kokemuksella.

Ei tikettijärjestelmiä – Oddyn oma yhteyshenkilö auttaa!

verkkosivut yritykselle projektina - hinnoittelu

Tarjoamme projektimallilla toteutettavat verkkosivut selkeällä ja yksinkertaisella hinnoittelulla. Tämä malli on suunniteltu vastaamaan yrityksesi tarpeita kertaluontoisella investoinnilla ilman jatkuvia kustannuksia.

Valitsemalla projektimallin saat selkeän ja ennakoitavan kustannusrakenteen, joka kattaa kaiken tarvittavan verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta julkaisuun. Tämä malli sopii yrityksille, jotka haluavat kertaluonteisen verkkosivuprojektin ilman jatkuvia ylläpitokustannuksia.

Kysy lisää hinnoittelusta ja etsitään juuri teille sopiva ratkaisu!

Oddyn caset

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä