CASE:

Bodymaja

Mitä toivottiin

bodymaja-logo-oddy-tech

Yrityksellä oli liikeidea. Pääsimme tekemiseen mukaan heti alusta. Suunnittelimme yhdessä asiakkaan kanssa visuaalisen ilmeen, verkkopalvelun, verkko-ostamisen sekä mittaustiedon hyödyntämisen.

Asiakas asetti meille tavoitteeksi mahdollisimman helpon asiakaspolun toteutuksen. Palvelu löytyy Googlesta, mittauksen ostaminen on helppoa sekä mittaukseen meneminen tapahtuu vaivattomasti.

Ensimmäistä palaverista valmiiseen verkkokauppaan kului 120 päivää. Yritys pääsi avaamaan ensimmäiset mittauspisteet ja hankkimaan asiakkaita. Nyt 8 kk myöhemmin mittauspisteitä on jo 10 kappaletta.

Valmis toteutus

Kehonkoostumusmittaus ilman ajanvarausta – Bodymaja!

Verkkosivut, verkkokauppa ja integraatio Inbody-pilvipalveluun.

Yrityksen tavoite on parantaa suomalaisten hyvinvointia. Muutos alkaa tosiasioiden tunnistamisesta. Tässä tapauksessa kehonkoostumusmittauksesta.

Ihminen ostaa itselleen verkkokaupasta tyypillisesti sarjan mittauksia. Ensimmäinen mittaus antaa lähtötilanteen sekä ohjeita ja vinkkejä miten omaa hyvinvointiaan voi parantaa.

Asiakkuudessa mukana

Roni

Software engineer

Teemu

Web developer

Christa

Projektijohtaja

Aiheeseen liittyvää

Asetimme itsellemme selkeän tavoitteen vuodelle 2023. Haluamme tarjota nettisivujen uusijalle parhaan asiakaskokemuksen.
Muutama viikko vuotta 2022 jäljellä, joten vilkaisu taustapeiliin, mitä tehtiin tai opittiin ja sitten katse kohti uutta!

Oddyn muut toteutukset

Verkkosivut ja yhteismetsäportaali

Verkkosivut ja sijoittajaviestintä

Verkkosivut ja varauspalvelu

Verkkosivut ja verkkokauppa

Verkkosivut ja varauspalvelu

Verkkosivut

Verkkosivut, laajat tietosivut sekä päivärahalaskuri

Verkkosivut ja myyntiportaali

Verkkokauppa ja itsepalvelu kehonkoostumusmittaus

Verkkosivuja tai verkkokauppaa vailla?

Ota yhteyttä