Verkkosivut ja Google mainonta

29.3.2024

Verkkosivut ja Google-mainonta: Tehokas yhdistelmä yrityksen markkinoinnissa

Verkkosivut ja Google-mainonta ovat kaksi tärkeää työkalua yrityksen markkinoinnissa. Yhdessä ne tarjoavat yrityksille mahdollisuuden tavoittaa potentiaalisia asiakkaita tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

 

Verkkosivut ja Google Mainonta Oddy Tech

Verkkosivut: Digitaalinen käyntikortti

Verkkosivut ovat yrityksen digitaalinen käyntikortti. Ne ovat ensimmäinen asia, jonka potentiaaliset asiakkaat näkevät, kun he etsivät tietoa yrityksestä. Verkkosivujen tulee olla informatiivisia, helposti navigoitavia ja visuaalisesti houkuttelevia. Ne tulee myös olla optimoitu hakukoneille, jotta yrityksen verkkosivut löydetään helposti hakutulosten joukosta.

Verkkosivut ja Google-mainonta: tehokkain tapa tavoittaa potentiaaliset asiakkaat!

Google-mainonta: Tavoita oikeat ihmiset oikeaan aikaan

Google-mainonta on tehokas tapa tavoittaa potentiaaliset asiakkaat silloin, kun he ovat etsimässä tietoa tai tuotteita tai palveluita, joita yritys tarjoaa. Google-mainokset näytetään Googlen hakutulossivuilla, YouTubessa, Gmailissa ja muilla Googlen alustoilla.

Google-mainontaa on kahta päätyyppiä:

 • Hakusanamainonta SEM näyttää mainoksia Googlen hakutulossivuilla, kun käyttäjät tekevät hakuja, jotka liittyvät yrityksen tuotteisiin tai palveluihin. Hakusanamainonnan tehokkuus perustuu siihen, että mainokset näytetään vain niille käyttäjille, jotka ovat todennäköisesti kiinnostuneita yrityksen tarjoamista tuotteista tai palveluista.
 • Näyttömainonta (bannerimainonta) näyttää mainoksia eri verkkosivustoilla, sovelluksissa ja videoissa. Näyttömainontaa voidaan kohdistaa tiettyihin kohderyhmiin, kuten sijainnin, kiinnostuksen kohteiden tai käyttäytymisen perusteella.

Verkkosivujen ja Google-mainonnan yhdistäminen

Verkkosivujen ja Google-mainonnan yhdistäminen on tehokas tapa parantaa yrityksen markkinointia. Verkkosivut tarjoavat mahdollisuuden tarjota tietoa yrityksestä ja sen tuotteista tai palveluista, ja Google-mainonta auttaa tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat silloin, kun he ovat etsimässä tietoa tai tuotteita tai palveluita, joita yritys tarjoaa.

Hyödyt verkkosivujen ja Google-mainonnan yhdistämisestä:

 • Parantunut näkyvyys. Kun verkkosivusi on optimoitu hakukoneille ja sinulla on Google-mainoksia, yrityksesi verkkosivut ovat todennäköisemmin näkyvissä potentiaalisille asiakkaille.
 • Lisää liikennettä. Google-mainokset auttavat sinua saamaan enemmän kävijöitä verkkosivustollesi.
 • Lisää liidejä. Hyvin suunnitellut verkkosivut ja Google-mainokset voivat auttaa sinua keräämään liidejä, joita voit myöhemmin muuntaa asiakkaiksi.
 • Lisää myyntiä. Verkkosivut ja Google-mainonta voivat auttaa sinua lisäämään myyntiä tarjoamalla potentiaalisille asiakkaille tietoa yrityksesi tuotteista tai palveluista ja ohjaamalla heidät verkkosivustollesi tekemään ostoksia.

Miten yhdistää verkkosivut ja Google-mainonta?

Verkkosivujen ja Google-mainonnan yhdistäminen on helppoa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä:

1. Varmista, että verkkosivustosi on optimoitu hakukoneille.

SEO-toimenpiteiden avulla voit parantaa verkkosivustosi hakukoneoptimointia ja parantaa sen näkyvyyttä hakutulosten joukossa.

 • SEO-toimenpiteitä ovat esimerkiksi:
   • Avainsanatutkimus, jonka avulla löydät ne hakusanat, joita potentiaaliset asiakkaat käyttävät etsiessään tietoa yrityksesi tuotteista tai palveluista.
   • Sisällöntuotanto, jonka avulla luot laadukasta ja informatiivista sisältöä, joka on relevanttia potentiaalisille asiakkaillesi.
   • Linkittäminen, jonka avulla luot linkkejä verkkosivustollesi muilta laadukkailta verkkosivustoilta.

2. Luo tehokkaat hakusanakampanjat.

Hakusanakampanjat ovat yksi tehokkaimmista tavoista tavoittaa potentiaaliset asiakkaat silloin, kun he ovat etsimässä tietoa tai tuotteita tai palveluita, joita yritys tarjoaa. Hakusanakampanjoilla voit kohdistaa mainoksesi tiettyihin hakusanoihin, jotka liittyvät yrityksesi tuotteisiin tai palveluihin.

 • Seuraavassa on muutamia vinkkejä hakusanakampanjoiden luomiseen:
   • Tee avainsanatutkimus, jotta löydät ne hakusanat, joita potentiaaliset asiakkaat käyttävät etsiessään tietoa yrityksesi tuotteista tai palveluista.
   • Luo erilaisia mainosryhmiä, jotta voit kohdistaa mainoksesi eri hakusanoihin.
   • Kirjoita tehokkaita mainostekstejä, jotka kiinnittävät huomion ja kertovat potentiaalisille asiakkaille, mitä yritys tarjoaa.Hakusanakampanjat ovat yksi tehokkaimmista tavoista tavoittaa potentiaaliset asiakkaat silloin, kun he ovat etsimässä tietoa tai tuotteita tai palveluita, joita yritys tarjoaa. Hakusanakampanjoilla voit kohdistaa mainoksesi tiettyihin hakusanoihin, jotka liittyvät yrityksesi tuotteisiin tai palveluihin.

3. Käytä näyttömainontaa kohdentaaksesi tiettyihin kohderyhmiin.

Näyttömainonta on toinen tehokas tapa tavoittaa potentiaaliset asiakkaat. Näyttömainoksia voidaan kohdistaa esimerkiksi sijainnin, kiinnostuksen kohteiden tai käyttäytymisen perusteella.

 • Seuraavassa on muutamia vinkkejä näyttömainosten luomiseen:
    • Tee kohderyhmätutkimus, jotta löydät ne ihmiset, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita yrityksesi tuotteista tai palveluista.
    • Luo erilaisia mainosryhmiä, jotta voit kohdistaa mainoksesi eri kohderyhmille.
    • Käytä visuaalisesti houkuttelevia mainoksia, jotka kiinnittävät huomion.

Seuraa tuloksia

Kun olet luonut verkkosivut ja Google-mainokset, on tärkeää seurata niiden tuloksia. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitkä toimenpiteet ovat tehokkaita ja mitkä eivät.

Verkkosivujen ja Google-mainonnan tuloksia voidaan seurata esimerkiksi Google Analyticsin avulla. Google Analytics tarjoaa tietoa verkkosivujen kävijöistä, Google-mainosten klikkauksista ja konversioista.

Seuraamalla tuloksia voit tehdä tarvittaessa muutoksia verkkosivuihin tai Google-mainoksiin, jotta ne olisivat entistä tehokkaampia.

Yhteenveto

Verkkosivut ja Google-mainonta ovat tehokkaat työkalut, jotka voivat auttaa yrityksiä saavuttamaan markkinointitavoitteensa. Yhdessä ne tarjoavat yrityksille mahdollisuuden tavoittaa potentiaalisia asiakkaita tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

Lisää uutisia

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä