Case

Luona

Asiakkaan lyhyt kuvaus

Nimi:

Luona

Toimiala:

Henkilöstövuokraus

Palvelut:

Hoitaja, digiklinikka, päihdepalvelut, perhepalvelut, asumispalvelut, etäkuntoutus, palveluneuvonta, etälääkäri ja paljon muuta.

Luona auttaa ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita.

Teemme arjen sote-työtä yhdessä hyvinvointialueiden, yksityisten terveydenhuollon toimijoiden ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Yhteistyö rakentuu luottamuksella ja sitä luodaan keskinäisellä kuuntelulla ja ymmärtämisellä. Toiminta on vastuullista, läpinäkyvää ja sitä kehitetään yhdessä.

Luonassa työskentelee yli 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä asiakasohjauksen ammattilaista. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 57 miljoonaa euroa ja käyttökate 4,25%. Luona on 100% kotimainen ja osa Bravedo-yhteisöä. Tiedot Luonan hallituksen jäsenistä löydät täältä.

Valmis toteutus

  • Uusi tekninen taustajärjestelmä
  • Mahdollistaa pienien ja suurien muutosten helpon toteutuksen
  • Asiakkaalle helppo tehdä itsenäisiä päivityksiä
  • Helppo lisätä jatkossa uusiakin osioita verkkosivuille

Luona on tyytyväinen verkkosivujen ilmeeseen ja sisältörakenteeseen. Haasteeksi muodostui vanhentunut tekninen taustajärjestelmä, joka hankaloitti pienienkin muutosten toteutusta.

Yhdessä asiakkaan kanssa päädyttiin uusimaan tekninen taustajärjestelmä. Uudistus mahdollistaa pienempien ja isompienkin muutosten helpon toteutuksen. Asiakas pystyy jatkossa itsekin tekemään sisältö- ja kuvamuutoksia, eikä tarvitse kaikkiin asioihin teknisen kumppanin apua.

Asiakkuudessa mukana

toteutuksiamme

Lue Digivinkit

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä