Miksi Elementor on hyvä valinta?

30.11.2023

Miksi Elementor on hyvä valinta verkkosivujen toteutukseen?

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme WordPress verkkosivuja. Käytämme sivujen pohjana “täysin tyhjää” Hello -teemaa ja sen kanssa Elementor Pro verkkosivujen rakennustyökalua.

Olemme valinneet tällaisen toteutustavan, jotta asiakkaidemme olisi mahdollisimman helppo itse tehdä muutoksia, korjauksia ja päivityksiä omille verkkosivuilleen julkaisun jälkeen.

Elementor on erittäin visuaalinen ja intuitiivinen työkalu. Koodaustaidotonkin käyttäjä pystyy tekemään muutoksia hyvin rakennetulle perustalle.

1. Elementor on helppokäyttöinen

Elementor käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Sivuja voi toteuttaa vetämällä ja pudottamalla elementtejä sivupohjaan.

2. Elementor on visuaalinen
Elementor mahdollistaa reaaliaikaisen esikatselun, jolloin näet jatkuvasti miltä lopputulos näyttää. Työkalussa on laaja valikoima elementtejä ja ominaisuuksia, joita voi käyttää toteutuksen pohjana.

3. Elementor on käyttäjäystävällinen
Elementor on suunniteltu helpottamaan käyttäjien työskentelyä.

6 syytä miksi valita Elementor

Ammattilainen kaikessa tukena

Toimivan Elementor verkkosivun perusta tulee suunnitella ja toteuttaa ammattilaisen toimesta. Näin varmistetaan, että sivujen rakenne, tekninen toteutustapa ja asettelut ovat muokattavissa perus käyttäjänkin toimesta.

Hyvät verkkosivut vaativat taustalle ammattilaisen tekemään vaativampia päivityksiä ja korjauksia.

1. Palvelin

Toimiakseen verkkosivut tarvitsevat aina palvelimen, jonka asetusten ja ohjelmistojen tulee olla ajantasalla.

2. Julkaisujärjestelmä ja lisäosat
WordPress julkaisujärjestelmään, Elementoriin sekä sivustoilla käytettäviin lisäosiin tulee jatkuvasti päivityksiä. Päivitykset kannattaa toteuttaa ammattilaisen toimesta, sillä lähes poikkeuksetta jonkinlaisia yhteensopivuus haasteita ilmenee, jolloin koko sivusto saattaa “hajota”.

3. Jatkokehitys
Olipa verkkosivut toteutettu millä tahansa teknisillä työkaluilla ja tavoilla, eivät ne koskaan ole “valmiit”. Sivuja kannattaa jatkokehittää heti niiden julkaisusta alkaen, jolloin sekä tekniset asiat että sivuston sisällöt säilyvät ajantasalla. Loppuasiakkaat arvostavat verkkosivujen jatkuvaa parantumista.

“Verkkosivut eivät koskaan ole "valmiit" ja niitä kannattaa jatkuvasti parannella"

- Oddy Tech

Lisää uutisia

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä