CASE:

Meriaura Energy

Asiakkaan lyhyt kuvaus

Meriaura-Energy-logo

Meriaura Energy on aurinkolämpötekniikan suunnannäyttäjä. Yritys halusi uudistaa verkkosivunsa sekä sijoittajille tarjottavan informaation nykyaikaiseen ja moderniin muotoon.

Valmis toteutus

Toteutuksesta muodostui kaksi toisiinsa liittyvää kokonaisuutta. Verkkosivujen yleisen sisällön on tarkoitus palvella myynnillisiä ja markkinoinnillisia tarpeita ja "Sijoittajat" sisältöjen tulee taas täyttää pörssiyhtiöltä vaadittavat kriteerit.

Sijoittajille tarjottava sisältö haetaan ulkopuolisesta järjestelmästä ja se on integroitu saumattomasti osaksi Meriaura Energyn verkkosivuja.

Oman lisänsä toteutukseen toi vielä useat kieliversiot. Sisältöjä on paljon ja niiden hallinnan haluttiin olevan selkeää ja helppoa.

 

Asiakkuudessa mukana

Nelli

Projektijohtaja

Teemu

Web developer

Oddyn muut toteutukset

Aiheeseen liittyviä digivinkkejä

Asetimme itsellemme selkeän tavoitteen vuodelle 2023. Haluamme tarjota nettisivujen uusijalle parhaan asiakaskokemuksen.
Uusi verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan. Vuokrausta harjoittava yritys irtautuu vanhasta järjestelmästä ja avaa täysin uuden verkkokaupan.
Verkkosivu-uudistuksen muistilista 2023. Näin varmistat, että yrityksenne uudet verkkosivut ovat loistavat nyt ja tulevaisuudessa.

Verkkosivuja tai verkkokauppaa vailla?

Pyydä ehdotus

Ota yhteyttä