Case

Makuhetkiä

Asiakkaan lyhyt kuvaus

Nimi:

VCT Finland

Palvelut:

Viinien maahantuonti ja markkinointi.

VCT Finland on viinin maahantuonti- ja markkinointiyritys. Toimistomme sijaitsee Sörnäisissä Helsingin keskustassa. Tällä hetkellä tiimimme koostuu kahdesta monipuolisen osaamisen omaavasta työntekijästä. Ravintolamyynti ja Travel Retail on ulkoistettu pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme Interbrands Wines and Spirits.

VCT Finland Oy on Chilen suurimman viinitalon Concha y Toron tytäryhtiö. Pohjoismaissa Concha y Torolla on tytäryhtiöt Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa. Concha y Toro Finland viinin maahantuontiyritys perustettiin Suomeen vuonna 2009. Yrityksen nimi muutettiin vuonna 2015 ytimekkäämpään muotoon – VCT Finland (=Viña Concha y Toro Finland).

makuhetkia-logot-vaaleanpunainen

Valmis toteutus

  • Ruokasuosittelija
  • Reseptiikka
  • Reseptien filteröinti makuprofiilien mukaan
  • Ruokiin sopivien viinien suosittelu

Makuhetkiä verkkosivusto suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kuluttajat ja sivuston käytettävyys ovat kaiken suunnittelun ja toteutuksen perusta. Sivuston tavoite on tarjota hyviä reseptejä asiakkaille ja kertoa mikä/mitkä viinit sopisivat reseptin makuprofiiliin. Viinien perässä on selkeästi kuvattu mitkä ovat viinin myyntikanavat. Palvelussa on myös päivittäistavarakaupoissa myytävät viinit.

Asiakkuudessa mukana

toteutuksiamme

Lue Digivinkit

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä