Uusia nettisivuja ja verkkokauppoja

4.2.2022

Uusia nettisivuja ja verkkokauppoja on tulossa PALJON!

 

Uusi palvelukonseptimme on vakuuttanut useita uusia asiakkaita. Valtavan suuri kiitos Teille luottamuksesta! Tartumme asettamiinne haasteisiin nöyrästi ja suurella innolla. Haluamme todellakin ylittää odotuksenne.

 

Miksi hehkutamme itseämme?

 

Emme todellakaan hehkuta itseämme, vaan teitä asiakkaita. Olemme löytäneet yhteisen kielen – liiketoiminnan tarpeiden ja digiosaajien välille. Avullanne olemme onnistuneet muokkaamaan tarjontamme tarpeitanne vastaaviksi.

 

Niin fiiliksissä!

 

Mikään ei ole palkitsevampaa, kuin täyttää asiakkaan odotukset. Kuunnella tarve, miettiä ratkaisu ja toteuttaa jotain, mitä asiakas itse ei osaa. Voimme olla ylpeitä osaamisestamme.

Saamaamme palautetta

 

Se tunne, kun meidän porukan osaaminen on pystytty pukemaan ratkaisuksi, johon asiakas vastaa TAHDON. Tunne on paras, vapauttava ja onnellinen. Olemme löytäneet tavan kuvata “koodiosaamistamme”, mitä asiakkaat arvostavat ja haluavat.

Nettisivujen ja verkkokaupan uudistus oli kokonaisuudessaan meille helppoa. Toiveemme kuunneltiin ja paljon ehdotettiin asioita, joita itse emme osanneet edes miettiä.

Mitkä ihmeen uudet palvelumallit? Millaiseen tarpeeseen ne sopivat?

Teidän nykyiset verkkosivut on auttamatta vanhentuneet.

Haluatte avata uuden verkkokaupan.

Teidän nykyiset sivut ovat ihan ok, mutta jonkun pitäisi ottaa ne hoitaakseen ja parannella niitä.

Mitä ne hehkutetut uudet asiakkaat on?

 

Oletko kilpailijamme? Sori, hävisit niukasti, mutta näet pian;) Jos olet potentiaalinen asiakkaamme, et itsekään haluaisi meidän kertovan uudistuksistanne liian aikaisin.

 

Lupaan kertoa heti, kun asiakkaat antavat luvan. Parasta tässä kaikessa on se, että perinteisiksi mielletyille toimialoille tulee täysin uudenlaisia tapoja hyödyntää nettisivuja ja verkkokauppoja! Kaikissa tapauksissa uudet verkkopalvelut ovat erittäin kriittinen osa liiketoimintaa, ei pelkkä sähköinen käyntikortti.

 

Asiakkaidemme kilpailijat – VAPISKAA!!

 

Jukka-Leino-Oddy-Tech

Jukka Leino

Lisää uutisia

Ota yhteyttä