Verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan

8.2.2022

Uusi verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan

 

Verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan. Vuokrausta harjoittava yritys kyllästyi vanhaan ja kankeaan digialustaan. Yritys haluaa jouhevoittaa asiakaskokemusta ja tuo markkinaan täysin uudenlaisen verkkokaupan.

 

Kuljetuskaluston vuokrausta tarjoava yritys

 

Asiakkaamme vuokraa kuljetuskalustoa yrityksille ja kuluttajille. Yksi suurimpia asiakaskokemuksen parantamisen esteitä on ollut vanha ja kankea varausjärjestelmä. Järjestelmä ajaa asiansa, muttei taivu mihinkään uuteen. 

 

Missä on kipupiste?

 

Vanha sähköinen varausjärjestelmä ei toimi saumattomasti yhteen verkkokaupan kanssa. Mikäli yhteensopivuutta halutaan kehittää, tulisi järjestelmän käyttäjän (vuokrausyritys) investoida kehitykseen valtavasti rahaa, vaikkei se järjestelmää omistakaan. Tässä on ongelman ydin.

Ratkaisu ongelmaan

 

Toteutamme asiakkaan tarpeisiin vastaavan ratkaisun avoimen lähdekoodin työkaluilla, WordPress + WooCommerce + räätälöity koodi. Lopputuloksena ASIAKAS omistaa kyseisen ratkaisun, eikä ole jatkossa riippuvainen ulkopuolisen varausjärjestelmän toimittajasta ja palvelun kehittymättömyydestä.

Voitteko te oikeasti tehdä meille oman vuokrausjärjestelmän, joka vastaa tarpeisiimme? Voimmeko me luopua toimialalla vakiintuneen, kankean järjestelmän käytöstä?

Joustava hinnoittelu

 

Yritys voi ohjata hinnoittelulla asiakkaita valitsemaan ajankohtia, joissa kysyntä on matalampaa. Ratkaisun tavoitteena on saada käytettävälle kalustolle mahdollisimman korkea käyttöaste.

dynaaminen-hinnoittelu-oddy-tech

Minkä palvelun asiakas valitsi?

Haluatte avata uuden verkkokaupan.

Jukka-Leino-Oddy-Tech

Jukka Leino

Lisää uutisia

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä