Nettisivut ja verkkokauppa palveluna

11.1.2022

Ei enää nettisivu- ja verkkokauppa projekteja!

 

Nettisivujen ja verkkokaupan uusiminen on aikaisemmin tarkoittanut työlästä projektia, korkeita kuluja ja julkaisun jälkeen staattista lopputulemaa.

Tyypillisesti pienet ja keskisuuret yritykset havahtuvat uudistamaan nettisivujaan ja verkkokauppaansa noin 3-5 vuoden välein. Edellisen uudistuksen jälkeen sivuille on korkeintaan vaihdettu uusien henkilöiden nimet ja kauppaan lisätty muutamia tuotteita.

Nettisivut ja verkkokauppa palveluna

Haluamme jatkossa tarjota yrityksille palvelumallin, joka takaa ajantasaiset nettisivut ja jatkuvasti kehittyvän verkkokaupan. Palvelumme koostuu kolmesta osa-alueesta: uusien palveluiden suunnittelu, tekninen toteutus ja jatkuva kehittäminen.

Palvelumallissa me kannamme vastuun siitä, että yrityksenne nettisivut ovat ajantasalla, toimivat, verkkokauppa rokkaa ja kehittyy jatkuvasti.

Miten kehitystä mitataan?

Yrityksen nettisivujen ja verkkokaupan tavoitteet ovat seuraavat:

  • Sivujen ja kaupan tulee löytyä Googlesta
  • Ihmiset pitää saada kiinnostumaan yrityksen tuotteista ja palveluista
  • Yrityksen tulee saada potentiaalisia tarjouspyyntöjä
  • Myynnin tulee kasvaa jatkuvasti

Jokaista edellä kuvattua asiaa voidaan mitata. Asetamme niille yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteet. Tuloksia tarkastellaan jatkuvasti ja niiden perusteella nettisivuja ja verkkokauppaa jatkokehitetään kuukausittain. Uudella palvelumallilla teemme osaamisemme näkyväksi ja asiakkaillemme lisää myyntiä!

Uudessa palvelumallissa meillä on asiakkaidemme kanssa täysin yhteiset tavoitteet!

 

Kiinnostuitko? Lue palvelusta lisää >>

Lisää uutisia

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä