Nettisivujen jatkokehitys palveluna

13.1.2022

Ei enää vanhentuneita nettisivuja!

 

Nettisivujen jatkokehitys palveluna, jotta sivujen kehitys ei päättyy niiden julkaisuun. Tehdään suuri, työläs ja usein myös kallis projekti, jossa nettisivut uusitaan. Sivut saadaan vihdoin julkaistua, vaikkakin usein aikataulusta jäljessä.

 

Julkaisun jälkeen alkaa aktiivinen odottelu. Ajoittain nousee kehitysideoita, löytyy virheitä tai huomataan sivuilta puuttuvan jotain. Nämä vaan jäävät kaikki tekemättä, kun ei tiedetä mikä taho nyt tekikään mitä.

 

Haluamme jatkossa tarjota yrityksille palvelumallin, joka takaa ajantasaiset ja jatkuvasti kehittyvät nettisivut. Palvelumme koostuu nykyisten nettisivujen haltuunotosta ja niiden jatkuvasta kehittämisestä.

 

Palvelumallissa me kannamme vastuun siitä, että yrityksenne nettisivut ovat ajantasalla, toimivat ja kehittyvät jatkuvasti.

Miten kehitystä mitataan?

Yrityksen nettisivujen tavoitteet ovat seuraavat:

  • Sivujen tulee löytyä Googlesta
  • Ihmiset pitää saada kiinnostumaan yrityksen tuotteista ja palveluista
  • Yrityksen tulee saada potentiaalisia tarjouspyyntöjä
  • Myynnin tulee kasvaa jatkuvasti

Jokaista edellä kuvattua asiaa voidaan mitata. Asetamme niille yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteet. Tuloksia tarkastellaan jatkuvasti ja niiden perusteella nettisivuja jatkokehitetään kuukausittain. Uudella palvelumallilla teemme osaamisemme näkyväksi ja asiakkaillemme lisää myyntiä!

Uudessa palvelumallissa meillä on asiakkaidemme kanssa täysin yhteiset tavoitteet!

 

Kiinnostuitko? Lue palvelusta lisää >>

Lisää uutisia

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä