Ihmisläheinen johtaminen

18.10.2023

Ihmisläheinen johtaminen meillä

Ihmisläheinen johtaminen on mielestäni ainoa oikea tapa johtaa/ohjata ihmisiä.

En oikein osaa kuvailla miltä minusta tuntui, kun sain kuulla, että meidän porukka oli ilmoittanut minut Human Power23 kilpailuun kategoriassa: Ihmisläheisin johtaja Suomessa.

Pelkästään tieto siitä, että oma porukka on halunnut ilmoittaa mut tuollaiseen kilpailuun, saatikka kun näin miten ihmiset kokevat tapani työskennellä, tekevät minusta voittajan.

Alla porukan vastauksia suoraan ilmoittautumislomakkeelta:

Miten hänen johtamista voisi viedä vielä ihmisläheisempään suuntaan?

Emme osaa sanoa millä tavoin Jukasta saisi vielä ihmisläheisemmän kuin mitä jo on. Jukka on 6/5 tässä hommassa jo valmiiksi.

Miten hänen johtaminen tukee kehittymistä, kasvua ja hyvinvointia?

Hänen lähellä on helppo olla, helppo puhua sekä lähestyä aiheesta kuin aiheesta. Siihen voi luottaa, että Jukka on aina rehelllinen.

Mikä hänen johtamisesta tekee erityisen ihmisläheisen?

Meillä ei ole turhia rakenteita esim miten työnkuva voi kehittyä. Työnkuvaa voidaan dynaamisesti muokata sellaiseen suuntaa mihin tekijät itse toivovat. Kehitys on luontaista, ei keinotekoista tai liian pitkän aikavälin sykleissä tapahtuvaa. Tarvittavat/toivotut muutokset voidaan toteuttaa nopeastikin. Jukkaa oikeasti ja aidosti kiinnostaa tekijöiden mielipiteet ja asiat sekä ottaa ne kaikissa päätöksissä ja tekemisessä myös huomioon. 

Jukka ei ihan aina ymmärrä kaikkia meidän juttuja, mutta on silti aina juonessa mukana.

Mitä hyvää ja vaikuttavaa hänen ihmisläheisellä johtamisella on saatu aikaan?

Loistava ja luottavainen työilmapiiri. Jukka on saanut luotua sellaisen työilmapiirin, että tekijät ovat myös vapaa-ajallaan keskenään. Onpa tullut jopa kommenttia: “Eikö teillä ole muita kavereita kuin työkaverit?” Jukka on saanut luotua saumattoman ryhmähengen ja se heijastuu myös asiakkaille ja muille sidosryhmille. Jukan valinnoilla on saatu luotua sitoutunut työyhteisö.

Miksi hän on Suomen ihmisläheisin johtaja?

Jukka on luotettava, avoin ja ennenkaikkea rehellinen tyyppi, jonka kanssa on huippua tehdä töitä. Byrokraattinen johtaminen tai asiajohtaminen ei ole Jukan juttu, vaan hän luottaa ihmisjohtamiseen luoden turvallisen ja sitoutuneen työyhteisön.

Jukka on tekijöiden tuki ja turva sekä antaa meidän toteuttaa asiat parhaaksi näkemällämme tavalla. Jukka seisoo tekijöidensä turvana ja päätösten takana, vaikka ne joskus olisivatkin olleet huonoja päätöksiä. 

Jukka haluaa viedä organisaation kasvua ja kehitystä koko porukalla eteenpäin, yhdessä. Jukka on positiivinen mahdollistaja yhteiselle tekemiselle ja kehittymiselle.

Jukka on liima, joka pitää porukan kasassa. Jukka ottaa koko porukan mukaan sellaisiinkin päätöksentekoihin, joihin ei olisi pakko. Esimerkiksi rekrytoinneissa kysyttiin ensin nykyisiltä tekijöiltä, ennen kuin tehtiin päätöstä palkkauksesta.

Itsellä on huippu fiilis työskennellä meidän porukan kanssa. Kun porukasta kerran tuntuu edellä kuvatulta, niin ME OLLAAN VOITTAVALLA TRÄKILLÄ!

Valtavan iso kiitos Teemu, Christa, Nelli, Anniina, Roni ja Katja, että olemme saaneet tällaisen porukan ja joukkuehengen rakennettua, YHDESSÄ<3

Meidän kanssa on mukavaa tehdä hommia!

Lisää uutisia

Ota yhteyttä