CASE:

Savosolar

Mitä toivottiin

Savosolar on aurinkolämpötekniikan suunnannäyttäjä. Yritys halusi uudistaa verkkosivunsa sekä sijoittajille tarjottavan informaation nykyaikaiseen ja moderniin muotoon.

Valmis toteutus

Toteutuksesta muodostui kaksi toisiinsa liittyvää kokonaisuutta. Verkkosivujen yleisen sisällön on tarkoitus palvella myynnillisiä ja markkinoinnillisia tarpeita ja "Sijoittajat" sisältöjen tulee taas täyttää pörssiyhtiöltä vaadittavat kriteerit.

Sijoittajille tarjottava sisältö haetaan ulkopuolisesta järjestelmästä ja se on integroitu saumattomasti osaksi Savosolarin verkkosivuja.

Oman lisänsä toteutukseen toi vielä useat kieliversiot. Sisältöjä on paljon ja niiden hallinnan haluttiin olevan selkeää ja helppoa.

 

Asiakkuudessa mukana

Teemu

Web developer

Nelli

Projektijohtaja

Aiheeseen liittyvää

Asetimme itsellemme selkeän tavoitteen vuodelle 2023. Haluamme tarjota nettisivujen uusijalle parhaan asiakaskokemuksen.
Uusi verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan. Vuokrausta harjoittava yritys irtautuu vanhasta järjestelmästä ja avaa täysin uuden verkkokaupan.
Verkkosivu-uudistuksen muistilista 2023. Näin varmistat, että yrityksenne uudet verkkosivut ovat loistavat nyt ja tulevaisuudessa.

Oddyn muut toteutukset

Verkkosivut ja myyntiportaali

Verkkosivut, laajat tietosivut sekä päivärahalaskuri

Verkkosivut ja sijoittajaviestintä

Verkkosivut ja verkkokauppa

Verkkokauppa ja itsepalvelu kehonkoostumusmittaus

Verkkosivut ja varauspalvelu

Konsernin verkkosivut ja sijoittajaviestintä

Verkkosivujen uusi tekninen alusta

Verkkosivut ja varauspalvelu

Verkkosivut ja yhteismetsäportaali

Verkkosivuja tai verkkokauppaa vailla?

Oddy Tech App

Latausohje
×

Pyydä ehdotus

Ota yhteyttä