Verkkosivut yritykselle – Joensuu

Sivuja parannetaan jatkuvasti

Verkkosivut yritykselle - Joensuu

verkkosivut yritykselle - Joensuu Oddy Tech

Verkkosivut yritykselle – Joensuu. Suunnittelemme, toteutamme ja jatkokehitämme yritysten verkkosivuja. Joensuun toimistomme sijaitsee osoitteessa Paljetie 4 A1.

Verkkosivujen toteutus palvelumallilla madaltaa aloituskustannusta merkittävästi perinteiseen projektimalliin verrattuna. 

Yrityksen verkkosivut eivät koskaan ole ”valmiit”. Palvelumalli on suunniteltu siten, että sivuja jatkokehitetään kuukausittain asiakkaan toiveiden, analytiikasta saatavan faktan ja parhaiden käytänteiden mukaisesti.

Verkkosivut yritykselle palveluna - prosessi

Otamme kaiken verkkosivuihin liittyvän hoitaaksemme!

Kuukausittainen jatkokehitys varmistaa sivujen ajantasaisuuden ja jatkuvan parantumisen.

Verkkosivut yritykselle - Joensuu

Verkkosivujen ensisijainen tavoite kertoa miten yrityksen tarjoama ratkaisu helpottaa asiakasta!

Selvitämme kanssanne tavoitteet ja toiveet uusille sivuille. Tämän jälkeen suunnittelemme, toteutamme ja julkaisemme uudet sivut.

Julkaisun jälkeen alkaa jatkokehitys. Kuukausittain pidettävässä statuspalaverissa käydään läpi tehdyt parannukset suositeltavat toimenpiteet seuraavassa kuussa.

Kotisivut paranevat jatkuvasti ja te saatte jatkuvasti parempia tuloksia.

Ei enää monia kumppaneita – Oddy riittää!

Muokattavissa oleva WorPress toteutus
Käyttäjäystävälliset
Responsiiviset (toimii puhelimella ja tietokoneella)
Visuaalisesti houkuttelevat
Google -optimoidut
Luotettavat ja tietoturvalliset
Jatkokehitetään kuukausittain

Palvelutasot

Turvallinen

Kaikki ylimääräinen karsittu
1 497 + 346 € / kk
 • Kevyt
 • Selkeä
 • Suoraviivainen
 • Jatkokehitys 3.5 h / kk

Kattava

Laajat sisällöt ja yrityksen ilme
2 497 + 693 € / kk
 • Yrityksen brändin näköinen
 • Näyttävät
 • Sisällön löytäminen helppoa
 • Jatkokehitys 7.0 h / kk
Suosituin

Huoleton

Käyttökokemus keskiössä
Tarkentuu + 1039 € / kk
 • Aloituskustannus tarkentuu vaatimusmäärittelyssä
 • Täysin uniikit
 • Monipuoliset toiminnallisuudet
 • Selkeät käyttäjäpolut
 • Jatkokehitys 10.5 h / kk

Käyttötapaukset

Perinteistä projektimallia matalampi aloituskustannus. Olemme ketterä toimija, joka pystyy tuottamaan verkkosivut suunnittelusta toteutukseen omalla tiimillä.

Toteutamme kaikki sivustot WordPress:llä. Alusta on maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä sen helppokäyttöisyyden, luotettavuuden ja muokattavuuden takia.

5 syytä valita WordPress »

Olemme toteuttaneet verkkosivuja vuodesta 2006 alkaen, Drupalilla, Joomlalla ja nykyään WordPress:llä. Olemme avoimia ja joustavia niin asiakkaiden kanssa kuin sisäisestikin.

Teemme sivustoja sekä pieniin että suurempiin tarpeisiin. Kaikki sivustot ovat laajennettavissa ja liitettävissä esimerkiksi WooCommerce verkkokauppaan.

Verkkosivuihin suunnitellaan sekä desktop että mobiili ulkoasut. Sivut toteutetaan teknisesti siten, että ne skaalautuvat automaattisesti käyttäjän päätelaitteen mukaisesti.

Verkkosivut suunnitellaan aina asiakkaan ilmettä ja tarpeita vastaaviksi. Emme käytä valmiita pohjia, vaan kaikki sivut suunnitellaan UI/UX suunnittelijoiden toimesta.

Palvelumallissa verkkosivuja jatkokehitetään joka kuukausi. Tehtävät kehitystyöt valitaan asiakkaan toiveiden, analytiikasta saatavan faktan tai parhaiden käytäntöjen mukaan.

Verkkosivut toteutetaan teknisesti siten, että Googlen hakukoneet ymmärtävät sivujen sisällön ja siten ne nousevat Googlen hakutuloksissa.

Uusille verkkosivuille voidaan aloittaa kävijöiden hankinta heti julkaisusta alkaen. Tekninen toteutus tukee Google markkinoinnin sekä muiden markkinointikanavien hyödyntämistä.

Oddy Tech App

Latausohje
×

Pyydä ehdotus

Ota yhteyttä