Oddy Tech ja vuosi 2022

21.12.2022

Vuosi 2022 - Mitä teimme?

Liiketoimintamalli

Osaaminen

Asiakkuudet

Tekijät

Muutimme liiketoimintamallimme projektiliiketoiminnasta palveluliiketoimintaan.

Arvioimme kriittisellä silmällä missä olemme hyviä ja mitä emme osaa – jätimme paljon aikaisemmin tarjottua pois valikoimastamme.

Analysoimme millaiset asiakkuudet ovat meihin tyytyväisiä ja samalla kannattavia. Luovuimme kannattamattomista asiakkuuksista.

Etsimme ja löysimme uutta suuntaamme vastaavia kyvykkyyksiä tiimiimme.

Luopuminen riipaisee, mutta uutta ei voi saavuttaa jos vanhasta ei ole valmis päästämään irti!

Vuosi 2023 - Mitä tulemme tekemään?

Mitä?


Kenelle?


Miten?

Asiakkaan uudistaessa verkkosivuja tai verkkokauppaa – Tavoitteemme on tarjota verkkosivu-uudistajalle Suomen paras palvelukokemus!

Palvelemme jatkossakin pieniä- ja keskisuuria yrityksiä. Tärkein kohderyhmämme ovat NYKYISET asiakkaat ja heidän suosituksestaan tulevat uudet asiakkuudet.

Uudistetun palveluprosessimme ytimessä ovat tekniset projektipäälliköt. He tukevat, auttavat ja tarvittaessa patistavat asiakasta, jotta haluttu lopputulos saavutetaan yhdessä.

Muutokset tavoite on helpottaa asiakkaan työtä, parantaa kommunikaatiota, mahdollistaa koodareille työrauha ja tarjota Suomen Paras Palvelukokemus!

Rauhallista Joulua ja Onnea Vuodelle 2023!

Toivoo Oddy Tech -porukka;)

Lisää uutisia

2FA – 2 vaiheinen tunnistautuminen

2 vaiheinen tunnistautuminen 2FA eli kaksi vaiheinen tunnistautuminen on erittäin suositeltavaa yrityksen verkkosivuissa. Yrityksen verkkosivuille murtaudutaan mitä hienostuneemmilla tavoilla, mutta edelleen yleisimpiä tapoja on käyttäjän

A-Kassa verkkosivu-uudistus – referenssi

A-Kassa verkkosivu-uudistus Yhteistyö Oddyn kanssa oli helppoa ja selkeää aina projektin tarjousvaiheesta sivuston julkaisemiseen ja julkaisun jälkeiseen viimeistelyyn asti. Asiat käytiin projektin alussa tarpeeksi syvällisesti

integraatio-oddy-tech

Autonvuokrauksen verkkokauppa

Uusi verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan. Vuokrausta harjoittava yritys irtautuu vanhasta järjestelmästä ja avaa täysin uuden verkkokaupan.

seo-hakukoneoptimointi-oddy-tech

SEO-hakukoneoptimointi

SEO-hakukoneoptimointi pähkinänkuoressa. Mistä SEO-hakukoneoptimointi muodostuu sekä miten ja miksi sitä tehdään?

ict-toimijan-uudet-verkkosivut-oddy-tech

ICT-toimijan uudet verkkosivut

ICT-toimija halusi selkiyttää sivustoaan ja palvelutarjontaansa. Lisäksi yhteydenottamisen kynnystä madallettiin merkittävästi.

Ota yhteyttä