Autonvuokrauksen verkkokauppa

15.12.2022

Autonvuokrauksen verkkokauppa

Autonvuokrauksen verkkokauppa haluttiin pistää uusiksi.  Yritys kyllästyi vanhaan ja kankeaan digialustaan. Verkkopalvelun ilme ja asiakaskokemus haluttiin nostaa uudelle tasolle.

Autoja yrityksille ja kuluttajille

Asiakkaamme vuokraa autoja yrityksille ja kuluttajille. Yksi suurimpia asiakaskokemuksen parantamisen esteitä on ollut vanha ja kankea varausjärjestelmä. Järjestelmä ajaa asiansa, muttei taivu mihinkään uuteen. 

Missä on kipupiste?

Vuokrausliiketoiminnan taustalla on suuressa roolissa inventaarin hallinta. Eli mitä autoja on, miten niitä on vuokralla, onko vikoja jne.

Itse taustajärjestelmä palvelee tarvetta, mutta järjestelmän toimittajan tarjoamat mahdollisuudet muokata asiakkaille näkyvää osuutta eli verkkosivua olivat hyvin rajalliset. Palvelu näytti auttamattomasti vanhentuneelta. 

Meille esitettiin tavoite: pystyttekö rakentamaan näyttävät ja hyvän asiakaskokemuksen tuottavat, responsiiviset verkkosivut, jotka saadaan toimimaan mahdollisimman hyvin taustajärjestelmän kanssa?

Ratkaisu

Toteutamme asiakkaan tarpeisiin vastaavan ratkaisun avoimen lähdekoodin työkaluilla, WordPress + räätälöity koodi. Verkkosivut saatiin integroitua taustajärjestelmään siten, että loppukäyttäjälle toimivuus näyttää loogiselta ja jouhevalta.

Voitteko oikeasti tehdä meille näyttävät ja asiakasystävälliset nettisivut, jotka kuitenkin toimivat yhdessä taustajärjestelmän kanssa?

Näyttävä lopputulos

Asiakas sai visuaalisesti ja toiminnallisuuksiltaan mieluista verkkosivut. Asiakas pystyy itse päivittämään sivuille haluamiaan sisältöjä.

Lisätietoa

Lisää uutisia

2FA – 2 vaiheinen tunnistautuminen

2 vaiheinen tunnistautuminen 2FA eli kaksi vaiheinen tunnistautuminen on erittäin suositeltavaa yrityksen verkkosivuissa. Yrityksen verkkosivuille murtaudutaan mitä hienostuneemmilla tavoilla, mutta edelleen yleisimpiä tapoja on käyttäjän

A-Kassa verkkosivu-uudistus – referenssi

A-Kassa verkkosivu-uudistus Yhteistyö Oddyn kanssa oli helppoa ja selkeää aina projektin tarjousvaiheesta sivuston julkaisemiseen ja julkaisun jälkeiseen viimeistelyyn asti. Asiat käytiin projektin alussa tarpeeksi syvällisesti

Oddy Tech ja vuosi 2022

Muutama viikko vuotta 2022 jäljellä, joten vilkaisu taustapeiliin, mitä tehtiin tai opittiin ja sitten katse kohti uutta!

seo-hakukoneoptimointi-oddy-tech

SEO-hakukoneoptimointi

SEO-hakukoneoptimointi pähkinänkuoressa. Mistä SEO-hakukoneoptimointi muodostuu sekä miten ja miksi sitä tehdään?

ict-toimijan-uudet-verkkosivut-oddy-tech

ICT-toimijan uudet verkkosivut

ICT-toimija halusi selkiyttää sivustoaan ja palvelutarjontaansa. Lisäksi yhteydenottamisen kynnystä madallettiin merkittävästi.

Ota yhteyttä