Verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan

8.2.2022

Uusi verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan

 

Verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan. Vuokrausta harjoittava yritys kyllästyi vanhaan ja kankeaan digialustaan. Yritys haluaa jouhevoittaa asiakaskokemusta ja tuo markkinaan täysin uudenlaisen verkkokaupan.

 

Kuljetuskaluston vuokrausta tarjoava yritys

 

Asiakkaamme vuokraa kuljetuskalustoa yrityksille ja kuluttajille. Yksi suurimpia asiakaskokemuksen parantamisen esteitä on ollut vanha ja kankea varausjärjestelmä. Järjestelmä ajaa asiansa, muttei taivu mihinkään uuteen. 

 

Missä on kipupiste?

 

Vanha sähköinen varausjärjestelmä ei toimi saumattomasti yhteen verkkokaupan kanssa. Mikäli yhteensopivuutta halutaan kehittää, tulisi järjestelmän käyttäjän (vuokrausyritys) investoida kehitykseen valtavasti rahaa, vaikkei se järjestelmää omistakaan. Tässä on ongelman ydin.

Ratkaisu ongelmaan

 

Toteutamme asiakkaan tarpeisiin vastaavan ratkaisun avoimen lähdekoodin työkaluilla, WordPress + WooCommerce + räätälöity koodi. Lopputuloksena ASIAKAS omistaa kyseisen ratkaisun, eikä ole jatkossa riippuvainen ulkopuolisen varausjärjestelmän toimittajasta ja palvelun kehittymättömyydestä.

Voitteko te oikeasti tehdä meille oman vuokrausjärjestelmän, joka vastaa tarpeisiimme? Voimmeko me luopua toimialalla vakiintuneen, kankean järjestelmän käytöstä?

Joustava hinnoittelu

 

Yritys voi ohjata hinnoittelulla asiakkaita valitsemaan ajankohtia, joissa kysyntä on matalampaa. Ratkaisun tavoitteena on saada käytettävälle kalustolle mahdollisimman korkea käyttöaste.

dynaaminen-hinnoittelu-oddy-tech

Minkä palvelun asiakas valitsi?

Haluatte avata uuden verkkokaupan.

Jukka-Leino-Oddy-Tech

Jukka Leino

Lisää uutisia

2FA – 2 vaiheinen tunnistautuminen

2 vaiheinen tunnistautuminen 2FA eli kaksi vaiheinen tunnistautuminen on erittäin suositeltavaa yrityksen verkkosivuissa. Yrityksen verkkosivuille murtaudutaan mitä hienostuneemmilla tavoilla, mutta edelleen yleisimpiä tapoja on käyttäjän

A-Kassa verkkosivu-uudistus – referenssi

A-Kassa verkkosivu-uudistus Yhteistyö Oddyn kanssa oli helppoa ja selkeää aina projektin tarjousvaiheesta sivuston julkaisemiseen ja julkaisun jälkeiseen viimeistelyyn asti. Asiat käytiin projektin alussa tarpeeksi syvällisesti

Oddy Tech ja vuosi 2022

Muutama viikko vuotta 2022 jäljellä, joten vilkaisu taustapeiliin, mitä tehtiin tai opittiin ja sitten katse kohti uutta!

integraatio-oddy-tech

Autonvuokrauksen verkkokauppa

Uusi verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan. Vuokrausta harjoittava yritys irtautuu vanhasta järjestelmästä ja avaa täysin uuden verkkokaupan.

seo-hakukoneoptimointi-oddy-tech

SEO-hakukoneoptimointi

SEO-hakukoneoptimointi pähkinänkuoressa. Mistä SEO-hakukoneoptimointi muodostuu sekä miten ja miksi sitä tehdään?

Ota yhteyttä