Uusi palvelumalli saa kehuja

28.1.2022

Uusi palvelumalli saa kehuja 

 

Uusi palvelumalli saa kehuja. Suuri kiitos palautteesta ja hienoa, että olemme pystyneet luomaan uudenlaisen mallin, jota asiakkaat todella arvostavat.

 

Mikä on uusi palvelumalli?

 

 Tunnistimme yhdessä asiakkaidemme kanssa selkeän kipukohdan nettisivuihin ja verkkokauppoihin liittyen. Muutimme tarjoamiamme ratkaisuja radikaalisti loppuvuodesta 2021. Siirryimme palvelumalliin.

 

Nettisivut ja verkkokaupat on totuttu uusimaan projektina. Sivuston julkaisun jälkeen asiakkaat jäävät kuitenkin täysin yksin. Sivuja tai kauppaa ei kehitetä eikä muutenkaan parannella. Palvelu jämähtää julkaisuhetkeen.

 

Tästä syystä tarjoamme nettisivut ja verkkokaupat yrityksille palveluna. Palvelun uusimisen jälkeen jatkamme asiakkaan kanssa yhteistyötä, jonka puitteissa jatkokehitämme sivuja tai kauppaa joka kuukausi. 

Asiakaspalautetta

 

Olemme voittaneet useita tarjouskilpailuja uudella palvelumallilla. Asiakkaat näkevät ja kokevat, että meidän kanssa tekeminen tulee jatkumaan, eivätkä he jää palvelunsa kanssa yksin. 

Tämä palvelumalli on juuri sellainen, jota olemme kaivanneet! Ideoimme yhdessä mitä parannellaan seuraavaksi ja Oddy Tech hoitaa hommat.

Palvelumalli takaa jatkuvan parantelun

 

Nettisivut tai verkkokauppa ei ole koskaan valmis. Siksi palvelumallimme sisältää jatkuvaa palvelun parantelua.

 

Jatkokehityksen tavoitteena on parantaa palvelun löydettävyyttä Googlessa, lisätä loppukäyttäjien asiakastyytyväisyyttä ja tietenkin saada lisää yhteydenottoja ja kauppaa yritykselle.

Mitä palvelumalli sisältää

 

Palvelumallissa jatkokehitämme ja parantelemme palvelua kokonaisvaltaisesti.

 

Tässä esimerkkejä mistä palvelun sisältö käytännössä koostuu:

 

  • Uuden sisällön vieminen nettisivuille
  • Mahdollisten virheiden korjaaminen
  • Latautumisnopeuden parantaminen
  • Tekniset parannukset Googlea ajatellen (SEO)
  • Palvelimen kapasiteetin nostaminen kävijämäärän kasvaessa
  • Palvelun tietoturväpäivitykset
  • Uusien kuvien pakkaaminen tehokkaampaan formaattiin
  • Sivuston parantaminen analytiikan pohjalta
  • Käytettävyyden parantaminen
  • Konversioden parantaminen

 

Palvelun laajuus suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä vastaamaan heidän tarpeitaan.

 

Nettisivut palveluna ja Verkkokauppa palveluna tarjoaa yritykselle vaivattoman tavan varmistaa omien palveluiden jatkuva parantuminen!

Lisää uutisia

2FA – 2 vaiheinen tunnistautuminen

2 vaiheinen tunnistautuminen 2FA eli kaksi vaiheinen tunnistautuminen on erittäin suositeltavaa yrityksen verkkosivuissa. Yrityksen verkkosivuille murtaudutaan mitä hienostuneemmilla tavoilla, mutta edelleen yleisimpiä tapoja on käyttäjän

A-Kassa verkkosivu-uudistus – referenssi

A-Kassa verkkosivu-uudistus Yhteistyö Oddyn kanssa oli helppoa ja selkeää aina projektin tarjousvaiheesta sivuston julkaisemiseen ja julkaisun jälkeiseen viimeistelyyn asti. Asiat käytiin projektin alussa tarpeeksi syvällisesti

Oddy Tech ja vuosi 2022

Muutama viikko vuotta 2022 jäljellä, joten vilkaisu taustapeiliin, mitä tehtiin tai opittiin ja sitten katse kohti uutta!

integraatio-oddy-tech

Autonvuokrauksen verkkokauppa

Uusi verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan. Vuokrausta harjoittava yritys irtautuu vanhasta järjestelmästä ja avaa täysin uuden verkkokaupan.

seo-hakukoneoptimointi-oddy-tech

SEO-hakukoneoptimointi

SEO-hakukoneoptimointi pähkinänkuoressa. Mistä SEO-hakukoneoptimointi muodostuu sekä miten ja miksi sitä tehdään?

Ota yhteyttä