Nettisivujen jatkokehitys palveluna

13.1.2022

Ei enää vanhentuneita nettisivuja!

 

Nettisivujen jatkokehitys palveluna, jotta sivujen kehitys ei päättyy niiden julkaisuun. Tehdään suuri, työläs ja usein myös kallis projekti, jossa nettisivut uusitaan. Sivut saadaan vihdoin julkaistua, vaikkakin usein aikataulusta jäljessä.

 

Julkaisun jälkeen alkaa aktiivinen odottelu. Ajoittain nousee kehitysideoita, löytyy virheitä tai huomataan sivuilta puuttuvan jotain. Nämä vaan jäävät kaikki tekemättä, kun ei tiedetä mikä taho nyt tekikään mitä.

 

Haluamme jatkossa tarjota yrityksille palvelumallin, joka takaa ajantasaiset ja jatkuvasti kehittyvät nettisivut. Palvelumme koostuu nykyisten nettisivujen haltuunotosta ja niiden jatkuvasta kehittämisestä.

 

Palvelumallissa me kannamme vastuun siitä, että yrityksenne nettisivut ovat ajantasalla, toimivat ja kehittyvät jatkuvasti.

Miten kehitystä mitataan?

Yrityksen nettisivujen tavoitteet ovat seuraavat:

  • Sivujen tulee löytyä Googlesta
  • Ihmiset pitää saada kiinnostumaan yrityksen tuotteista ja palveluista
  • Yrityksen tulee saada potentiaalisia tarjouspyyntöjä
  • Myynnin tulee kasvaa jatkuvasti

Jokaista edellä kuvattua asiaa voidaan mitata. Asetamme niille yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteet. Tuloksia tarkastellaan jatkuvasti ja niiden perusteella nettisivuja jatkokehitetään kuukausittain. Uudella palvelumallilla teemme osaamisemme näkyväksi ja asiakkaillemme lisää myyntiä!

Uudessa palvelumallissa meillä on asiakkaidemme kanssa täysin yhteiset tavoitteet!

 

Kiinnostuitko? Lue palvelusta lisää >>

Lisää uutisia

2FA – 2 vaiheinen tunnistautuminen

2 vaiheinen tunnistautuminen 2FA eli kaksi vaiheinen tunnistautuminen on erittäin suositeltavaa yrityksen verkkosivuissa. Yrityksen verkkosivuille murtaudutaan mitä hienostuneemmilla tavoilla, mutta edelleen yleisimpiä tapoja on käyttäjän

A-Kassa verkkosivu-uudistus – referenssi

A-Kassa verkkosivu-uudistus Yhteistyö Oddyn kanssa oli helppoa ja selkeää aina projektin tarjousvaiheesta sivuston julkaisemiseen ja julkaisun jälkeiseen viimeistelyyn asti. Asiat käytiin projektin alussa tarpeeksi syvällisesti

Oddy Tech ja vuosi 2022

Muutama viikko vuotta 2022 jäljellä, joten vilkaisu taustapeiliin, mitä tehtiin tai opittiin ja sitten katse kohti uutta!

integraatio-oddy-tech

Autonvuokrauksen verkkokauppa

Uusi verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan. Vuokrausta harjoittava yritys irtautuu vanhasta järjestelmästä ja avaa täysin uuden verkkokaupan.

seo-hakukoneoptimointi-oddy-tech

SEO-hakukoneoptimointi

SEO-hakukoneoptimointi pähkinänkuoressa. Mistä SEO-hakukoneoptimointi muodostuu sekä miten ja miksi sitä tehdään?

Ota yhteyttä