Verkkokaupan saa palveluna

7.1.2022

Ei enää verkkokauppaprojekteja!

 

Verkkokaupan uusiminen on aikaisemmin tarkoittanut työlästä projektia, korkeita kuluja ja julkaisun jälkeen staattista lopputulemaa.

Tyypillisesti pienet ja keskisuuret yritykset havahtuvat uudistamaan verkkokauppaansa noin 3-5 vuoden välein. Edellisen uudistuksen jälkeen kauppaan on korkeintaan vaihdettu muutamia uusia tuotteita, jos niitäkään.

Verkkokauppa palveluna

Edellä kuvatun ongelman takia uudistimme toimintamme täysin. Jatkossa tarjoamme yrityksille verkkokaupat ja nettisivut palveluna. Palvelu koostuu kolmesta osa-alueesta: uuden palvelun suunnittelu, tekninen toteutus ja jatkuva kehittäminen.

Me otamme vastuullemme, että yrityksenne verkkokauppa on toimiva, ajantasalla ja kehittyy jatkuvasti.

Miten toimivuutta ja kehittymistä mitataan?

Yrityksen verkkokaupan tavoitteet ovat seuraavat:

  • Verkkokaupan tulee löytyä Googlesta
  • Ihmiset pitää saada kiinnostumaan yrityksen tuotteista ja palveluista
  • Myynnin tulee kasvaa jatkuvasti

Verkkokaupan toimivuudelle asetetaan tavoitteet ja mittarit. Verkkokauppaa kehitetään saatujen tulosten valossa jatkuvasti ja näin teemme palvelumme asiakkaalle näkyväksi.

Meillä on kirjaimellisesti asiakkaidemme kanssa yhteiset tavoitteet!

 

Lue lisää palveluista >>

Lisää uutisia

2FA – 2 vaiheinen tunnistautuminen

2 vaiheinen tunnistautuminen 2FA eli kaksi vaiheinen tunnistautuminen on erittäin suositeltavaa yrityksen verkkosivuissa. Yrityksen verkkosivuille murtaudutaan mitä hienostuneemmilla tavoilla, mutta edelleen yleisimpiä tapoja on käyttäjän

A-Kassa verkkosivu-uudistus – referenssi

A-Kassa verkkosivu-uudistus Yhteistyö Oddyn kanssa oli helppoa ja selkeää aina projektin tarjousvaiheesta sivuston julkaisemiseen ja julkaisun jälkeiseen viimeistelyyn asti. Asiat käytiin projektin alussa tarpeeksi syvällisesti

Oddy Tech ja vuosi 2022

Muutama viikko vuotta 2022 jäljellä, joten vilkaisu taustapeiliin, mitä tehtiin tai opittiin ja sitten katse kohti uutta!

integraatio-oddy-tech

Autonvuokrauksen verkkokauppa

Uusi verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan. Vuokrausta harjoittava yritys irtautuu vanhasta järjestelmästä ja avaa täysin uuden verkkokaupan.

seo-hakukoneoptimointi-oddy-tech

SEO-hakukoneoptimointi

SEO-hakukoneoptimointi pähkinänkuoressa. Mistä SEO-hakukoneoptimointi muodostuu sekä miten ja miksi sitä tehdään?

Ota yhteyttä