Nettisivut saa palveluna

5.1.2022

Ei enää saittiprojekteja!

 

Nettisivut saa palveluna! Nettisivujen uusiminen on aikaisemmin tarkoittanut työlästä projektia, korkeita kuluja ja julkaisun jälkeen staattista lopputulemaa.

Tyypillisesti pienet ja keskisuuret yritykset havahtuvat uudistamaan nettisivujaan noin 3-5 vuoden välein. Edellisen uudistuksen jälkeen sivuille on korkeintaan vaihdettu uusien henkilöiden nimet, jos niitäkään.

Nettisivut saa palveluna

Edellä kuvatun ongelman takia uudistimme toimintamme täysin. Jatkossa tarjoamme yrityksille nettisivut ja verkkokaupat palveluna. Palvelu koostuu kolmesta osa-alueesta: uusien sivujen suunnittelu, tekninen toteutus ja jatkuva kehittäminen.

Me otamme vastuullemme, että yrityksenne nettisivut toimivat, ovat ajantasalla ja kehittyvät jatkuvasti.

Miten kehitystä mitataan?

Yrityksen nettisivujen tavoitteet ovat seuraavat:

  • Sivujen tulee löytyä Googlesta
  • Ihmiset pitää saada kiinnostumaan yrityksen palveluista
  • Yrityksen tulee saada potentiaalisia tarjouspyyntöjä
  • Myynnin tulee kasvaa

Kaikille näille asioille asetetaan tavoitteet ja mittarit. Saatuja tuloksia vasten kehitämme nettisivuja ja verkkokauppaa, sekä teemme palvelumme asiakkaalle näkyväksi.

Meillä on kirjaimellisesti asiakkaidemme kanssa yhteiset tavoitteet!

 

Tutustu palveluun>>

Lisää uutisia

2FA – 2 vaiheinen tunnistautuminen

2 vaiheinen tunnistautuminen 2FA eli kaksi vaiheinen tunnistautuminen on erittäin suositeltavaa yrityksen verkkosivuissa. Yrityksen verkkosivuille murtaudutaan mitä hienostuneemmilla tavoilla, mutta edelleen yleisimpiä tapoja on käyttäjän

A-Kassa verkkosivu-uudistus – referenssi

A-Kassa verkkosivu-uudistus Yhteistyö Oddyn kanssa oli helppoa ja selkeää aina projektin tarjousvaiheesta sivuston julkaisemiseen ja julkaisun jälkeiseen viimeistelyyn asti. Asiat käytiin projektin alussa tarpeeksi syvällisesti

Oddy Tech ja vuosi 2022

Muutama viikko vuotta 2022 jäljellä, joten vilkaisu taustapeiliin, mitä tehtiin tai opittiin ja sitten katse kohti uutta!

integraatio-oddy-tech

Autonvuokrauksen verkkokauppa

Uusi verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan. Vuokrausta harjoittava yritys irtautuu vanhasta järjestelmästä ja avaa täysin uuden verkkokaupan.

seo-hakukoneoptimointi-oddy-tech

SEO-hakukoneoptimointi

SEO-hakukoneoptimointi pähkinänkuoressa. Mistä SEO-hakukoneoptimointi muodostuu sekä miten ja miksi sitä tehdään?

Ota yhteyttä