Liiketoiminnan digitalisointi

21.11.2021

Liiketoiminnan digitalisointi luo pohjan kasvulle

Meillä on pitkä ja laaja kokemus liiketoiminnan digitalisoimisesta. Intohimomme on auttaa suomalaisia pk-yrityksiä nykyaikaistamaan ja tehostamaan toimintaansa.

Digitalisoinnin alkutaipaleella olevalle yritykselle ensimmäinen askel voisi olla sähköisen kalenterin tehokkaampi käyttäminen, CRM (asiakashallinta järjestelmän) käyttöönottaminen tai verkkosivujen saattaminen nykyaikaiseksi.

Mistä lähteä liikkeelle?

Ensimmäinen askel voisi olla sähköisen kalenterin tehokkaampi käyttäminen, CRM (asiakashallinta järjestelmän) käyttöönottaminen tai verkkosivujen saattaminen nykyaikaiseksi.

 

Digitaalisuudessa pidemmällä olevalle digitalisointi voikin tarkoittaa useamman järjestelmän integroimista toisiinsa tai markkinoinnin automaation aloittamista.

LÄHTÖTILANNE

Ensimmäisenä tulee ymmärtää mitä asioita omassa liiketoiminnassa voi digitalisoida.

TAVOITE

Hahmottaa digitalisoitava kokonaisuus, valittavat järjestelmät ja palastella tekeminen osatekijöihin. Liian iso projekti epäonnistuu aina.

RATKAISU

Yritys voi luopua vanhoista, hitaista, turhista tai vaivalloisista työvaiheista ja antaa järjestelmän hoitaa ne. 

Selkeä suunnitelma auttaa

Mikäli teillä on tarve useamman toiminteen digitalisoinnille, apumme suunnittelussa, priorisoinnissa ja aikataulutuksessa muodostavat teille selkeän roadmapin.

VINKKI: Digitalisoinnin tavoite on helpottaa, yksinkertaistaa ja tehostaa jokapäiväistä työskentelyä hyödyntämällä digitaalisia ratkaisuja.

Lisää uutisia

2FA – 2 vaiheinen tunnistautuminen

2 vaiheinen tunnistautuminen 2FA eli kaksi vaiheinen tunnistautuminen on erittäin suositeltavaa yrityksen verkkosivuissa. Yrityksen verkkosivuille murtaudutaan mitä hienostuneemmilla tavoilla, mutta edelleen yleisimpiä tapoja on käyttäjän

A-Kassa verkkosivu-uudistus – referenssi

A-Kassa verkkosivu-uudistus Yhteistyö Oddyn kanssa oli helppoa ja selkeää aina projektin tarjousvaiheesta sivuston julkaisemiseen ja julkaisun jälkeiseen viimeistelyyn asti. Asiat käytiin projektin alussa tarpeeksi syvällisesti

Oddy Tech ja vuosi 2022

Muutama viikko vuotta 2022 jäljellä, joten vilkaisu taustapeiliin, mitä tehtiin tai opittiin ja sitten katse kohti uutta!

integraatio-oddy-tech

Autonvuokrauksen verkkokauppa

Uusi verkkokauppa vuokrausliiketoimintaan. Vuokrausta harjoittava yritys irtautuu vanhasta järjestelmästä ja avaa täysin uuden verkkokaupan.

seo-hakukoneoptimointi-oddy-tech

SEO-hakukoneoptimointi

SEO-hakukoneoptimointi pähkinänkuoressa. Mistä SEO-hakukoneoptimointi muodostuu sekä miten ja miksi sitä tehdään?

Ota yhteyttä